С какво се занимавам?

С какво ще помогна на бизнеса Ви

Създаване на уебсайт

Ще създам за Вас портфолио, корпоративен сайт, електронен магазин или уеб приложение според нуждите на бизнеса Ви. Интернет присъствието Ви е задължително за Вашия бизнес. По този начин ще достигате все повече и повече клиенти.

Подходящ интерфейс

Имате нужда клиентите Ви да ползват правилно сайта Ви, мога да го преработя според нуждите Ви. Смятате, че посетителите не са доволни, искате да промените визията или добавите нови функционалности. Всичко това е осъществимо!

SEO оптимизация

Ще Ви помогна да подобрите уебсайта си, за да се предвижите в горните класации на търсачките и да привлечете нови клиенти. Подобряване на структурата на сайта, правилни ключови думи и куп други неща могат да доведат до над 70% повече посетители на страницата Ви.

Уеб дизайн

Ще Ви помогна да изберете подходяща за Вас и Вашия нов уебсайт дизайн, при необходимост може да бъде изработен уникален такъв. Работя с квалифицирани дизайнери, които ще направят уникален продукт само за Вас!

Маркетинг и реклама

С правилната стратегия ще привлечете нови клиенти и ще оптимизираме разходите Ви за реклама. Повечето хора не разбират механизма и мощта на правилно насочената реклама. Това води до ненужни разходи и в крайна сметка отказ от инвестиране в този инструмент. А той играе огромна роля за бизнеса Ви!

Помощ и консултации

Нещо не работи по Вашия сайт, имате нужда от обновяване или нови добавки? Насреща съм да го осъществим!

При нужда от помощ при регистрация на фирма, подсигуряване на данъчен адрес, счетоводни услуги и презентационна зала можете да се обърнете към лоялният ми партньор veta.bg

Свържете се с мен!

Хайде да обсъдим от какво се нуждаете

Обадете се!